1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2022 14:00

Συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με τα σωματεία βόλεϊ της πόλης για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport

O Δήμος Κατερίνης συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport «Ariadne's thread for youth deviance» διαρκείας δύο ετών, το οποίο στοχεύει στη μείωση της νεανικής παραβατικότητας, της περιθωριοποίησης και της νεανικής απόκλισης μέσα από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα μέσω του αθλήματος της Πετοσφαίρισης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 14 έως 18 ετών, στις οικογένειές, τους προπονητές τους και στους εκπαιδευτικούς του, θα οργανωθούν αγώνες βόλεϊ με την επίβλεψη ειδικών και κατόπιν θα ζητηθεί από τους μαθητές να γράψουν εκθέσεις με τους προσωπικούς τους προβληματισμούς σχετικά με την περιθωριοποίηση και τη νεανική απόκλιση οι ειδικοί αξιολογήσουν τη συμπεριφορά των παιδιών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης, θα ενημερωθούν από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τις πιο ανησυχητικές περιπτώσεις.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια σε μαθητές γονείς προπονητές και εκπαιδευτικούς Αγώνες σε ανοιχτούς χώρους στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ομάδας αθλητισμού και της παγκόσμιας ημέρας κατά του εκφοβισμού και της βίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ